Alvas liv

En blogg om min lilla familj och vårt liv i Gerrebacka.

Hemma på min gata...

Publicerad 2012-03-30 11:21:55 i Allmänt,

Ny tröja i baseballstil som Alva fått av Maria.
Härligt väder igår också!
Nyfiken på vad som händer borta på torget.
Gunga, åka rutschkana och leka i sandlådan står på schemat.
Idag blir det mer lek i solen!

Trappbestigning

Publicerad 2012-03-18 19:32:43 i Allmänt,

Senaste dagarna har varit lugna, jag och Alva åkte hem till farmor och farfar eftersom Malin jobbade hela helgen. En rolig grej var att Alva klättrade upp i trappan som om hon aldrig gjort annat redan på första försöket. Lite mindre fräckt var att hon trodde hon kunde springa utför samma trappa också, fick lugna henne lite... en sak i taget.
Just det, hon gillar kebabkött också...
Märket i pannan är från tidigare i veckan, Alva och gruset ute på gården hade en fight.

Sneakers

Publicerad 2012-03-12 21:35:47 i Allmänt,

Alva & Malin var på stan idag och köpte skor till Alva, det blev ett par tuffa sneakers från Nike! Hon fick ha på sig dem när vi gick ner och handlade, succé. Kundvagnen med hjul blev dessutom en klockren gåvagn.

Kvällen igår

Publicerad 2012-03-09 10:40:36 i Allmänt,

Jag och Malin fick en riktigt fin kväll igår, vi möttes upp på Götaplatsen och gick en kort promenad till Vino pasta tre. Beställde in, just det, vin och pasta och avslutade med cappuccino och chokladtryffel.
Sen gick vi vidare till Scandinavium för showen, kan verkligen rekommendera "Ljust & fräscht", skrattade i princip hela tiden (två timmar). Hemma hade det gått jättebra med Alva för Per och Maria. Tack för hjälpen! :)
Bild från igår.

Fick feeling

Publicerad 2012-03-07 20:20:43 i Allmänt,

Var ute på en tur i Halland för att besöka potentiella kunder idag, hade ett bokat möte i Ullared och tänkte att det var dags att för första gången besöka omtalade/ökända Gekås. Det var inte så mycket folk, bra priser och stort utbud i barnkläderavdelningen så jag fick feeling och köpte ett gäng fina bodies till Alva. Man kan säga att hennes vår kommer bli färgsprakande och randig :)
Imorgon kväll är det äntligen dags för middag och show för bara mig och Malin, kommer bli härligt.

Ändrade planer

Publicerad 2012-03-03 10:57:19 i Allmänt,

Det blir inte alltid som man tänkt sig, Malin fick åka till butiken då en kollega blivit sjuk. Hon kommer jobba till 15 i eftermiddag. Alva har sovit en timme och jag har hunnit röja upp lite i lägenheten. Det får bli en promenad efter mellanmålet istället för den planerade träningen, MiniSats är grymt men de har tyvärr bara öppet till 12 idag. På schemat för dagen står personalfest för mig, bowling och middag, brukar inte spela mer än just på personalfest en gång per år så det blir intressant i kväll. Malin och Alva hänger nog kvar hemma och myser skulle jag tro.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela