Alvas liv

En blogg om min lilla familj och vårt liv i Gerrebacka.

Filip 2 år

Publicerad 2013-02-19 07:00:00 i Allmänt,

Söndagen spenderade vi hemma på förmiddagen och fick frukostbesök av mormor & morfar Ronny som var på väg hem från Tyskland, mycket trevligt. Sedan bar det av till Mölnlycke för mer kalas, Filip bjöd på god lunch och fin tårta. Samt givetvis massa lek och bus. Alva, Filip & hans kusin Julius härjade vilt. 

Olles namngivning

Publicerad 2013-02-18 20:50:27 i Allmänt,

Ett gäng bilder från lördagen i Hindås. Vi firade Olles namngivning med en fin ceremoni som innehöll sång, dikter och ljuständning bland annat. Maria & Per hade även fixat med god mat & tårta som intogs i den anrika gamla stationsbyggnaden. Jag & Malin fick äran att tillsammans med Tobbe & Charlotte vara Olles vägvisare genom livet. Man skulle kunna säga att det finns en och annan släkting som kommer ställa upp för honom också, vi var många som var samlade och det var även ett helt kompani med barn till Alvas stora glädje.
 
En av Olles kusiner, Nathalie, klickade direkt med Alva och de sprang omkring och busade hela dagen, väldigt roligt att se. Sittande på en av bilderna är även Naemi, Tobbes & Charlottes dotter.

Alva bil

Publicerad 2013-02-09 07:00:00 i Allmänt,

Pappa bil, Mamma bil, Alva bil, det är några av de ord som Alva börjat sätta samman, spännande språkutveckling pågår.

"Mä pop"

Publicerad 2013-02-06 20:14:52 i Allmänt,

Det är "mer hopp" som gäller nu, gärna från soffa, bord och stolar och gärna om och om och om igen mååånga gånger. Supergulligt givetvis, även om det kräver att man är med och håller hand såklart. Något som inte är lika mysigt är vredesutbrotten när det är dags att gå HEM från dagis. Alva älskar sitt dagis, vilket såklart känns toppen.
Minisemla var inte så populärt.

Sockerkick

Publicerad 2013-02-03 19:24:12 i Allmänt,

 
Dags att summera denna helg med några bilder från igår. Lördagen spenderades hemma, med besök av Per, Maria och Olle. Vi åt lunch, tog en promenad i fantastiskt väder och avslutade med fika och lite planering inför vår semester i Idre. På kvällen var vi bara familjen med en fin pasta och ett glas vin (nej, inte Alva) före Melodifestivalen. Alva blev lite speedad av chokladklubban och kollade mellon en stund innan vi försökte få henne att sova.
 
Söndagen har vi mest hängt här hemma med ett avbrott för brunch hos Jenny som fyllt år.

Göteborgs stadsmuseum

Publicerad 2013-02-01 21:22:21 i Allmänt,

Dagens förmiddagsutflykt blev en riktigt rolig upplevelse. Vi mötte upp Andreas, Isak & Liam på Göteborgs stadsmuseum. Promenerade runt i en av utställningarna som var fint anpassad till barn. Sedan blev det fika och lek i "barnens museum".   
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela