Alvas liv

En blogg om min lilla familj och vårt liv i Gerrebacka.

Läget i magen just nu

Publicerad 2011-02-26 15:13:56 i Allmänt,

Graviditeten är alltså inne i vecka 33. I stora drag är det lagring av underhudsfett och utveckling av muskler som gäller för Chicharito. Vikten är nu kring 2 kg och längden 43-44 cm. De inre organen är färdigutvecklade så när som på lungor och andningscentrum.

Kort sagt så känns det som det börjar närma sig förlossningen. Malin var ju hos barnmorskan härom dagen och allt verkar vara bra. Det är, som Malin gästbloggat om, full fart i magen, verkar vara rejäla kickar mot revbenen ibland som får Malin att rycka till. Det är en stark liten rackare.

Vi har fått den fantastiska möjligheten att lära oss lite mer om bebisar tack vare min lille systerson, känns riktigt kul och det gör längtan efter vår egen knodd ännu större. Just nu är vi inne i en period med funderingar på namn igen. Det enda som är helt uteslutet är väl Filip, som systersonen heter. Surfade runt och hittade babycenter.com som har en sida med massa namnförslag knutna till olika saker som oscarvinnare, popsångare, seriefigurer och blommor. Det känns väldigt viktigt med "rätt" namn det är ju något som följer en resten av livet, om man inte byter det såklart.

På sajten allt för föräldrar har dom lagt in en "namngenerator" som ger förslag på barnnamn utifrån vad föräldrarna heter, vi fick Inka för en flicka och Jarl för en pojke... vi skippar nog dom förslagen.

Dags för en kopp kaffe i väntan på att Malin ska komma hem från jobbet.


 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2011-02-27 18:01:36

Tycker fortfarande att Carl eller Melker skulle vara fint :D Som flicknamn är väl Anna ganska givet? Världens coolaste heter ju så liksom..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela