Alvas liv

En blogg om min lilla familj och vårt liv i Gerrebacka.

Semesterplaner

Publicerad 2011-07-07 19:54:04 i Allmänt,

Det är nära nu, en arbetsdag kvar... Vi har gjort en liten plan för de lediga veckor som väntar alldeles snart. Kommer åka upp till Hamburgö direkt på lördag morgon, förhoppningsvis får vi härligt badväder, grillat & räkor på menyn. Finns risk för att det blir ett loppis-besök för husfridens skull.

Framåt tisdag är det dags att dra vidare mot Älgarås, mysa runt på landet & plocka svamp i skogen om det finns samt förbereda inför dopet den 16:e. Efter det följer några veckor då vi troligen kommer åka runt (ännu mer) till släkt och vänner och mellanlanda i Göteborg någon gång då och då.

Vi avslutar semestern vecka 32, först med några dagar på Hotell vid stranden i Helsingör tillsammans med Alvas faster med familj. Drar vidare till Peter och Mariann som hyr en stuga i Varberg som final på det hela. Kommer troligen bli en superhärlig semester! Vad ska Ni göra i sommar bloggläsare?

Bloggen kommer köra på i ett lite lugnare semestertempo under de här veckorna men jag ska försöka fixa några tidsinställda inlägg så ni inte får Alva-abstinens!

Kommentarer

Postat av: sarah

Publicerad 2011-07-08 10:59:32

Trevlig semester Adam!



Vi ska oxå "hemåt" o njuta av Bohuslän en hel vecka. Ska bli underbart! Innan dess ska vi förbi Læsø, o kanske avsluta det hela med en tripp till Amsterdam :)



Vi ses i cyberspace ;o)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela